пʼятницю, 27 січня 2017 р.


        Математика - цариця всіх наук. Її улюблениця - істина, її вбрання - простота і ясність. Палац цієї володарки оточено тернистими заростями, і, щоб досягти його, кожному доводиться пробиратися крізь хащі. Випадковий мандрівник не виявить у палаці нічого привабливого. Краса його відкривається лише розуму, що любить істину і загартований в боротьбі з труднощами, і такому, який свідчить про незвичайну схильність людини до заплутаних, але невичерпних і піднесених розумових насолод.
                 
        Команда нашого детективного агенства з радістю вітає учасників веб-квесту "ЯК ЗАЛЕЖИТЬ ЖИТТЄВИЙ УСПІХ ВІД МОЇХ ЗНАНЬ З МАТЕМАТИКИ" та бажає всім бути в палаці Математики не випадковими мандрівниками, а 100- відсотковими господарями, яким підвладні будь-які заплутані та тернисті шляхи до успіху.


3 коментарі:

  1. Дякуємо за участь. Нагадуємо - на стіну Padlet розмістити свої очікування.

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо агентству «Вікторія» за можливість поділитися знаннями та поспілкуватись у мережі Інтернет. Дуже сподобались підібрані вами вправи, особливо «Відсоткові розрахунки». Було цікаво спостерігати за вашою роботою та співпрацювати разом з вами. До нових зустрічей!

    ВідповістиВидалити